Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells

XXIX PREMI D'INVESTIGACIÓ SOBRE ES MERCADAL I FONELLS 2019

L'Ajuntament des Mercadal en col·laboració amb l'Institut Menorquí d'Estudis, convoca un premi d'investigació sobre el municipi des Mercadal amb la finalitat de fomentar, ampliar i divulgar el coneixement de la nostra identitat com a poble.

Termini de presentació de sol·licituds: fins al dia 31 de maig de 2019.

BASES










XXVIII PREMI D'INVESTIGACIÓ SOBRE ES MERCADAL I FORNELLS 2018


L'Ajuntament des Mercadal, en col·laboració amb l'Institut Menorquí d'Estudis, convoca un premi d'investigació sobre el municipi des Mercadal amb la finalitat de fomentar, ampliar i divulgar el coneixement de la nostra identitat com a poble.

Termini fins al dia 31 de maig de 2018, a les 14.00 h.

BASES

Acta de deliberació del Premi d'Investigació sobre es Mercadal i Fornells 2018






XXVII PREMI D'INVESTIGACIÓ SOBRE ES MERCADAL I FORNELLS 2017

L'Ajuntament des Mercadal, en col·laboració amb l'Institut Menorquí d'Estudis, convoca un premi d'investigació sobre el municipi des Mercadal amb la finalitat de fomentar, ampliar i divulgar el coneixement de la nostra identitat com a poble.

Termini fins al dia 31 de maig de 2017, a les 14.00 h.

BASES

Acta de deliberació del Premi d'Investigació sobre es Mercadal i Fornells 2017






XXVI PREMI D'INVESTIGACIÓ SOBRE ES MERCADAL I FORNELLS 2016

L'Ajuntament des Mercadal, en col·laboració amb l'Institut Menorquí d'Estudis, convoca un premi d'investigació sobre el municipi des Mercadal amb la finalitat de fomentar, ampliar i divulgar el coneixement de la nostra identitat com a poble.

Termini fins al dia 31 de maig de 2016, a les 14.00 h.


 BASES

Acta de deliberació del Premi d'Investigació sobre es Mercadal i Fornells 2016





Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells 2015

Amb la finalitat de fomentar, ampliar i divulgar el coneixement de la nostra identitat, l'Ajuntament des Mercadal, en col·laboració amb l'Institut Menorquí
d'Estudis, concedeix un premi de 2200 euros per a un projecte d'investigació, de temàtica lliure que faci referència al municipi des Mercadal o als seus habitants (demografia, geologia, ciències naturals, economia, folklore, història, etcètera).

Termini de presentació: abans de les 14 hores del dia 30 de maig de 2015

 Bases del Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells

Acta de deliberació del premi d'Investicació sobre es Mercadal i Fornells 2015




Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells 2014

L’Ajuntament des Mercadal, en col·laboració amb l’Institut Menorquí d’Estudis, concedeix un premi de 2.200 euros per a un projecte d’investigació de temàtica lliure però que faci referència al municipi des Mercadal o als seus habitants (demografia, geologia, ciències naturals, economia, folklore, història, etcètera).

El termini de presentació: abans de les 14 hores del dia 10 de maig de 2014 a la Secretaria de l’Ajuntament.

 Bases del Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells 2014

 Acta de deliberació del Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells 2014



Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells 2013

L’Ajuntament des Mercadal, en col·laboració amb l’Institut Menorquí d’Estudis, concedeix un premi de 2.200 euros per a un projecte d’investigació de temàtica lliure però que faci referència al municipi des Mercadal o als seus habitants (demografia, geologia, ciencies naturals, economia, folklore, història, etcètera). El termini de presentació: abans de les 14 hores del dia 11 de maig de 2013 a la Secretaria de l’Ajuntament.

 BASES – XXIII PREMI INVESTIGACIÓ MERCADAL I FORNELLS 2013

 ACTA DE DELIBERACIÓ DEL PREMI D’INVESTIGACIÓ SOBRE ES MERCADAL I FORNELLS 2013



Premi d'investigació sobre Es Mercadal i Fornells 2012

Per tal de fomentar, ampliar i divulgar la reserva de la nostra identitat, l’Ajuntament des Mercadal, en col·laboració amb l’Institut Menorquí d’Estudis, dotarà un premi de 2.200 euros per a un projecte d’investigació de lliure temàtica, sempre que faci referència al municipi des Mercadal o de Fornells o als seus habitants (geologia, ciències naturals, demografia, economia, folklore, història, etcètera).

Així mateix, si el jurat o considera oportú, es podran concedir un màxim de dos premis de 150 euros cada un, per a dos treballs que seran considerats com a finalistes i els quals quedaran en reserva per a les tres properes edicions del premi. Si dins aquest termini, els treballs finalistes, es retiren o es presenten a altres concursos i resulten premiats, quedaran fora de la reserva i els autors hauran de retornar el premi econòmic.

En la concessió d’aquests premis es valorarà tant el rigor de la recerca com la capacitat de divulgar la realitat de l’entorn del municipi des Mercadal.

 Bases del XXII Premi d’investigació sobre es Mercadal i Fornells 2012

 Acta jurat XXII Premi d’investigació Mercadal i Fornells 2012



Premi d’investigació sobre Ferreries, bienni 2010-2011

L’ajuntament de Ferreries, amb la col·laboració de l’Institut Menorquí d’Estudis, convoca un premi d’investigació sobre Ferreries, guardonat amb 900 € en metàl·lic, per tal de fomentar, divulgar i ampliar la identitat cultural pròpia.

La temàtica del treball serà lliure sempre que faci referència a la població de Ferreries o als seus habitants (economia, demografia, folklore, història…).

 Bases

 Acta
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis