Segueix-nos
 

7. Jornades sobre la Reserva de la Biosfera de Menorca (1999, 25-27 de març: Maó - Ciutadella)

 

ImatgeJornades sobre la Reserva de Biosfera de Menorca (1999, 25-27 de març: Maó - Ciutadella)

Presentació de Josep Miquel Vidal Hernández
Col·lecció Recerca, 7
ISBN: 84-95718-01-4
Institut Menorquí d'Estudis, 2002
PVP: 12,00 €


Aquesta publicació recull les ponències presentades a les Jornades sobre la Reserva de Biosfera organitzades el març de 1999 per l'Institut Menorquí d'Estudis. Deu anys abans, el setembre de 1989, s'havien celebrat al Llatzaret de Maó les primeres Jornades sobre "Conservació i Desenvolupament a Menorca", organitzades conjuntament amb el Comitè Espanyol del Programa Internacional sobre l'Home i la Biosfera (MAB). En aquella ocació es van abordar de forma molt exhaustiva els diversos reptes que es plantejaven a la societat menorquina per conservar aquests valors. Les ponències d'aquell encontre foren publicades per l'IME amb el suport del Comitè Espanyol del programa MAB.

Amb la publicació de les ponències que té a les mans, juntament amb les edicions abans esmentades, (a més dels treballs originals dipositats a l'IME dels informes que es van publicar resumits) podem dir que disposem a Menorca d'un important conjunt de textos rellevants sobre el problema de la sostenibilitat.

Ens congratulem de presentar aquesta edició en un moment en que el seu contingut no ha perdut actualitat per al públic menorquí i quan estan a l'ordre del dia els interrogants que planteja el desè aniversari de la cimera de Rio de Janeiro de 1992.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis