Segueix-nos
 
Nom del autor

Febrer Florit, Eva


Contacte: 
evafebrer@gmail.com 

 
currículum

Inicia els estudis musicals el 1986 a l’escola de Música Clau de Sol de Ferreries amb Esperança Barceló, finalitzant els estudis Professionals de música en l’especialitat de violí al Conservatori Professional de música i dansa de les Illes Balears amb Ricardo Duato, i el Grau Superior de violí en el Conservatori Superior de les Illes Balears amb Enrique Palomares i Agustín León Ara. 

El seu interès per la interpretació tot seguint els criteris històrics de l’època l’emporta a estudiar violí històric amb Barry Sargent una volta finalitzats els estudis Superiors en violí modern. 

És llicenciada en Historia y Ciencias de la música per la Universitat de La Rioja, a Logronyo, i compta amb dos anys de postgrau en Interpretació de la música antiga a l’ESMúC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Emilio Moreno. 

Ha rebut lliçons del professors Carol Slater-Jewell, Beverly Lunt, Vartan Manoogian, Santiago Juan, Agustín León Ara, Endellion String Quartet, Dante Quartet, Quartet Casals, Barry Sargent, Emilio Moreno, Andrew Ackermann, Pablo Valetti, Lorenzo Coppola, Guya Martinini, Emmanuel Balssa, Dr. Josep Borràs o Manfredo Kraemer, entre altres. 

És membre de l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca (OCIM) des de l’any 2000, i de l’orquestra El Teatre Instrumental (www.elteatreinstrumental.com), grup que es dedica a treballar repertori del classicisme musical tant orquerstral com mambrístic, tot seguint els criteris de l’època i amb còpia d’instruments històrics. 

Ha tocat amb diferents grups de cambra i orquestres tant a Menorca com a Mallorca (Orquestra Jove de les Illes Balears, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Sa Nova Orquestra Jove de les Illes Balears, Aula 98, Trio Aracné, etc) i Catalunya. 

És codirectora musical del Festival de Música Antiga des Migjorn Gran, juntament amb el violincel·lista Amat Santacana.

És professora de violí, història de la música i Interpretació de la música antiga al Conservatori Professional de música de Menorca.

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis