Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
PRODUCTE LOCAL I GASTRONOMIA

Presentació de dos projectes Leader: alimentació, cultura i proximitat

Projecte: Agroxerxa, a càrrec de Sergi Marí (OBSAM)
Projecte: Valoració del producte local de Menorca a través de la gastronomia, a càrrec d'Antoni Juaneda (Associació Fra Roger)

Conferència-col·loqui amb Maria Solivellas (Restaurant Ca Na Toneta. Caimari, Mallorca)

Targetó

Data: dimarts, 24 de febrer, a les 19 h.
Lloc: Centre de Convencions des Mercadal

PRODUCTE LOCAL I GASTRONOMIA

Presentació de dos porjectes Leader: alimentació, cultura i proximitat

Projecte: Agroxerxa, a càrrec de Sergi Marí (OBSAM)
Projecte: Valoració del producte local de Menorca a través de la gastronomia, a càrrec d'Antoni Juaneda (Associació Fra Roger)

Conferència-col·loqui amb Maria Solivellas (Restaurant Ca Na Toneta. Caimari, Mallorca)

Targetó

Data: dimarts, 24 de febrer, a les 19 h.
Lloc: Centre de Convencions des Mercadal

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis