Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

Premi d'investigació sobre Ferreries (2020-2021)
Els treballs s'han d'entregar abtes del 30 de juny de 2021

DIÀLEG AMB JORDI COCA I VILLALONGA, escriptor i dramaturg

ImatgeAcompanyat per Jaume Mascaró, antropòleg cultural; Sergi Marí, director de teatre, i Josefina Salord, filòloga

Data: 6 d'agost, a les 20 h 
Lloc: Pati de Can Victori, seu de l'IME

TARGETÓ
 

 

Diàleg amb Jordi Coca i Villalonga, escriptor i dramaturg

ImatgePoques persones saben que Jordi Coca, un autor literari tantes vegades premiat, té ascendència menorquina per part de mare i que estiueja habitualment a la nostra illa. Aquest desconeixement, però sobretot la qualitat de la seva obra literària, del seu treball com a director escènic i la seva funció de crític cultural de primer nivell, ha fet que l'IME li hagi demanat que es prodigui una mica més aquest estiu. I així, el dijous 6 d'agost, Jordi Coca participarà en un diàleg sobre la seva obra, i tot allò que surti a la conversa, a la fresca del taronger del pati de Can Victori de Maó, seu de l'Institut. L'acompanyaran Jaume Mascaró, Josefina Salord i Sergi Marí.

Per altra banda, i no és casualitat, el dia abans, el dimecres 5 d'agost, en el marc del festival Pedra Viva de les Pedreres de l'Hostal que gestiona Líthica, es representi ANTÍGONA, del mateix Jordi Coca. Una Antígona contemporània d'un text que respecta tot el contingut del mite clàssic, però que hi afegeix una lúcida connexió amb el que sabem de l'exercici del poder en els nostres temps. Signa la direcció d'aquest muntatge teatral Montse González, i és un producte de la companyia La Trup (l'associació presidida per Sergi Marí que va portar a escena Lucrècia o Roma libre, de Joan Ramis i Ramis).

Dues entitats culturals, l'Institut Menorquí d'Estudis i Líthica, ens ofereixen per tant la possibilitat, en dos dies consecutius, d'aproximar-nos a l'obra d'aquest autor tan celebrat de les nostres lletres i tan vinculat a Menorca com és Jordi Coca.
 
Data: 6 d'agost, a les 20 h 
Lloc: Pati de Can Victori, seu de l'IME

  
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis