Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

OBRINT PORTES. UNA RUTA D'ART, projecte de gianna carrano sune

ImatgeCan Victori forma part d'aquest itinerari d'espais d'art del centre de la ciutat de Maó, juntament amb les galeries d'art Artara, Argos i Kroma, l'Hotel Boutique Jardí de Ses Bruixes i el Centre d'Art i Història Hernández Sanz a Ca n'Oliver.

Data d'inaguració: dissabte 8 d'agost, a les 21 h
Visites a Can Victori: del 8 al 27 d'agost. De dimarts a divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 h.
 

 
Obrint portes. Una ruta d'art, projecte de Gianna Carrano Sune

Imatge'OBRINT PORTES' és un projecte que, passant a través d'art i performances de música i dansa, es proposa obrir portes tant reals com mentals...Portes obertes per entrar en els espais concrets de l'art i portes obertes sobre diferents percepcions i interpretacions dels artistes en un diàleg amb l'ambient, el territori i la història de Menorca.

L'activitat es desenvolupa al centre de Maó i el mapa desl esdeveniments inclou les galeries d'art Artara, Argos i Kroma, el suggestiu ambient de l'Hotel Boutique i Art Hotel 'Jardí de Ses Bruixes', els emblemàtics espais de Ca N'Oliver amb el Centre d'Art i Història Hernández Sanzi de Can Victori, antiga seu del Consell Insular i ara seu de l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca, de l'IME amb la Biblioteca Josep M. Vidal, i de la Fundació Destí, que permetran al públic accedir a algunes col·leccions d'art i exposicions permanents fins ara poc conegudes.

A cada espai on s'exposaran les obres d'art, pintura, escultura i fotografia, s'actuarà alternativament una performance de música i de dansa contemporània.


Data d'inaguració: dissabte 8 d'agost, a les 21 h
Visites a Can Victori: del 8 al 27 d'agost. De dimarts a divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 h.
 

TRÍPTIC 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis