Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA

TAULA RODONA I TALLER DE CUINA HISTÒRICA

ImatgeTAULA RODONA SOBRE L'ARXIDUC I LA GASTRONOMIA DE MENORCA
Ponents: Alfons Méndez, membre IME; Tomeu Arbona, cuiner i reboster mallorquí; Pere Fraga, membre IME; Bep Al·lès, gatrònom.

Data: 15 d'octubre, a les 19 h
Lloc: Museu de Menorca


TALLER DE CUINA HISTÒRICA I CONVENTUAL
A càrrec de Miquel Mariano, cuiner, i de Tomeu Arbona, cuiner i reboster mallorquí.
Organitza: Associació Fra Roger, Gastronomia i Cultura

Data: 16 d'octubre, a les 19 h
Lloc: Convent de Santa Clara (Ciutadella)
 

 

TAULA RODONA I TALLER DE CUINA HISTÒRICA 

ImatgeTAULA RODONA SOBRE L'ARXIDUC I LA GASTRONOMIA DE MENORCA

Ponents:
Alfons Méndez, membre IME i estudiós de la història del vi de Menorca
Tomeu Arbona, cuiner i reboster mallorquí, arquòleg gastronòmic propietari del Fornet de La Soca i estudiós de la cuina històrica de Mallorca
Pere Fraga, membre IME i especialista en botànica
Bep Al·lès, gatrònom, autor i editor de llibres de gastronomia, investigador de la gastronomia històrica i tradicional de Menorca, director del setmanari El Iris

Rosa Rotger, bloguera gastronòmica i cuinera: elaboració directa de les formatjades del gravat de l'Arxiduc i posterior degustació amb vi de Menorca.

Data: 15 d'octubre a les 19 h
Lloc: Museu de Menorca



TALLER DE CUINA HISTÒRICA I CONVENTUAL

A càrrec de Miquel Mariano, cuiner i impulsor de la cuina tradicional menorquina; i de Tomeu Arbona, cuiner i reboster mallorquí.

Organitza: Associació Fra Roger, Gastronomia i Cultura

Data: 16 d'octubre a les 19 h
Lloc: Convent de Santa Clara (Ciutadella)

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis