Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

XII Reunión Nacional de la Comisión de Patrimonio Geológico

ImatgeXII Reunión Nacional de la Comisión de Patrimonio Geológico de la Sociedad Geológica de España que organitza l'Agència Menorca Reserva de Biosfera amb la col·laboració de l'IME i que se celebrarà a Maó del 6 al 10 de juny de 2017.

2a CIRCULAR

Més informació i inscripció
 

 
XII Reunión Nacional de la Comisión de Patrimonio Geológico de la Sociedad Geológica de España

ImatgeLa Comissió de Patrimoni Geològic de la Sociedad Geológica de España té com a objectiu primordial promoure la investigació, la conservació, l’ús, la gestió i la divulgació del patrimoni geològic i la geodiversitat. Des de la seva constitució l’any 1994, organitza reunions científiques amb diferent periodicitat on es presenten els treballs i contribucions més recents i rellevants relacionats amb la gestió integral i la conservació del patrimoni geològic, com són: l’inventariat, la catalogació i la valorització, la didàctica, la divulgació i la conscienciació social, els espais naturals, el geoturisme, els geoparcs i el desenvolupament local, la legislació, els impactes i l’ordenació territorial o el patrimoni geològic moble.

La Junta Directiva de la Comissió acceptà per unanimitat que la XII Reunió Nacional de la Comissió del Patrimoni Geològic es celebrés a la Reserva de la Biosfera de Menorca del 6 al 10 de juny de 2017, cosa que es ratificà a la reunió de Coll de Nargó (Lleida), el novembre de 2015. Es tracta d’una excel·lent oportunitat per potenciar les Reserves de la Biosfera com un marc idoni per dur a terme activitats científiques i educatives relacionades amb la gestió i la conservació del patrimoni geològic i la geodiversitat com a part integrant i inseparable del patrimoni natural.

2a CIRCULAR

Més informació i inscripció
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis