Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA

03. Andreu Vidal Mascaró, Papers #03. Cinc temes al voltant de fra Francesc Roger i Art de la cuina

 

ImatgeAndreu Vidal Mascaró
Papers #03. Cinc temes al voltant de fra Francesc Roger i Art de la cuina

Institut Menorquí d'Estudis; Associació Fra Roger. Gastronomia i Cultura, 2018
ISSN: 2445-4265
PVP: 9.00 €









El sumari d'aquest volum és:

1. L'hort i la cuina de Sant Francesc de Ciutadella

2. A la recerca de la identitat de fra Francesc Roger
     2.1 Art de la cuina i promoció de la gastronomia menorquina
     2.2 Incògnites i alguna certesa sobre la identitat de Francesc Roger
     2.3 El Llibre d'entrades i sortides 1763-1780
     2.4 Documentació sobre aspirants a frares ialgunes dades familiars
     2.5 La carrera eclesiàstica de fra Francesc Roger
     2.6 Datació d' Art de la cuina, una hipòtesi
     2.7 A mode de conclusió

3. Dos anys al rebost de la cuins de Sant Francesc de Ciutadella: despeses en aliments dels anys 1763 i 1764
     3.1 Llibres conventuals i el Llibre d'entrades i sortides 1763-1780
     3.2 Compres de productes no comestibles
     3.3 Adquisició i compres de productes alimentaris
     3.4 Algunes conclusions

4. El periple del manuscrit d'Art de la cuina

5. La saviesa culinària de fra Francesc Roger

Apèndix: Llibre d'entrades i sortides 1763-1780 (buidat des del febrer de 1763 fins al febrer de 1765)



 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis