Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

Programa de Radio Menorca Cadena SER dedicat a l'IME
Tots els dimedres a partir de les 13.00 h al vostre dial 95.7 FM
Conferència
Dimecres 26 de setembre de 2018, a les 20 h.
"Josep M. Llompart: apunts de sociolingüistica" a càrrec de Maria del Mar Vanrell
MIRANT CAP AL FUTUR.
Jornades sobre els 25 anys de la Reserva de Biosfera de Menorca

L’IME, en col·laboració amb l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, organitzarà unes Jornades Científiques en el marc del 25è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera. El cos de les jornades es desenvoluparà entre els dies 22 i 27 d’octubre i finalitzarà el dia 10 de novembre amb l’exposició de les conclusions i la clausura de les jornades.

Data: 22-27 d’octubre i 10 de novembre de 2018
 

MIRANT CAP AL FUTUR.
Jornades sobre els 25 anys de la Reserva de Biosfera de Menorca

L’IME, en col·laboració amb l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, organitzarà unes Jornades Científiques en el marc del 25è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera. El cos de les jornades es desenvoluparà entre els dies 22 i 27 d’octubre i finalitzarà el dia 10 de novembre amb l’exposició de les conclusions i la clausura de les jornades.

L’IME, des de 1989 i aproximadament cada 5 anys, ha organitzat unes jornades científiques dedicades a valorar l’evolució de l’illa com a reserva de biosfera. Les primeres van ser, de fet, prèvies a la declaració de l’illa com a reserva de biosfera l’any 89, però a les conclusions es recollia clarament la proposta de sol·licitar formalment a la UNESCO aquest reconeixement, que es va fer efectiu el 1993. D’aleshores ençà s’han celebrat les jornades dels 5, els 10, els 15 i els 20 anys posteriors a la declaració.

Arribats els 25 anys de la declaració i del compromís assumit, aquestes noves jornades volen anar més enllà de realitzar una profunda revisió de l’estat de la qüestió i entrar a abordar solucions en punts clau per a la sostenibilitat en un futur immediat per a la nostra illa.

A la web de l’IME publicarem tota la informació de les jornades que, com cada any, seran obertes a tots els públics. 
 


 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis