Segueix-nos
 
2n Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana

ImatgeOcells marins: un tresor en perill

10, 11 i 12 d'octubre de 2020

El Llatzeret de Maó, Menorca

Per a més informació i inscripció: https://cotpc.org

PRIMERA CIRCULAR INFORMATIVA

 

 
2n Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana

Imatge

Ocells marins: un tresor en perill

Enguany se celebrarà a Menorca la segona edició del Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC), trobada en la qual es presentarà la feina dels diferents investigadors, grups ornitològics i entitats arreu d’aquest territori. El fil conductor del 2n COTPC són els ocells marins, als quals es dedicarà una atenció especial.

L’organització va a càrrec d’entitats sense ànim de lucre vinculades a les terres de parla catalana: el GOB Mallorca, l’Institut Català d’Ornitologia, el Grup AU de Castelló, la Societat Valenciana d’Ornitologia, el Groupe Ornithologique du Roussillon, el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra i la Societat Ornitològica de Menorca. Aquesta segona edició, a més, compta amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca a través de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera i el patrocini de l’Ajuntament de Maó i la Fundació per a la Preservació de Menorca.

La qualitat de les contribucions del congrés estarà avalada per un comitè científic presidit per Miguel McMinn, de la Universitat de les Illes Balears, i integrat per una nodrida representació de diferents institucions universitàries i d’investigació del país.

Les inscripcions están obertes des d’aquest mes d’abril i tota la informació sobre el congrés està disponible a la pàgina web https://cotpc.org/.

INFORMACIÓ

Dates: 10, 11 i 12 d'octubre de 2020
Lloc: Illa del Llatzeret, Maó, Menorca
Contacte comitè organitzador: congresornitologia@menorcasom.org  

PRIMERA CIRCULAR INFORMATIVA
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis