Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

Premi d'investigació sobre Ferreries (2020-2021)
Els treballs s'han d'entregar abtes del 30 de juny de 2021

transició energètica

Estratègia "Clean Energy" per a Menorca 2030

 

Transcició energètica

ESTRATÈGIA “CLEAN ENERGY” PER A MENORCA 2030

El passat 05.07.2018 es va constituir una mesa de treball, organitzada per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, amb l’objectiu d’establir les línies estratègiques de la transició energètica de Menorca. Van assistir representants dels diversos agents del sistema energètic, empreses i universitats: José Donoso (UNEF), Eduardo Maynau (REE), Carlos Álvarez (UPV), Pablo Valencia (Q-Energy), Martín Ribas (ENDESA), Xavier Pons (NISSAN), Damià Gomis (LINCC-UIB), Guiem Sintes (Hoteles Artiem) Jesús Cardona (DEM-energia) Xavi Camps (DEM-energia), Meritxell Briansó (CIM), Rafael Muñoz (Consorci Residus i Energia de Menorca) i Irene Estaún (Directora Insular Reserva de Biosfera).

Per part de les DEM-e vam exposar la diagnosi de la situació actual, les líniesestratègiques (principis i sectors clau) i el material d’anàlisi que hem utilitzat.

Aquesta mesa de treball, altament representativa i qualificada, ha participat en tot moment en l’elaboració de les directrius estratègiques de Menorca en matèria d’energia.
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis