Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

Premi d'investigació sobre Ferreries (2020-2021)
Els treballs s'han d'entregar abtes del 30 de juny de 2021

les dem-e participen en els tallers del projecte europeu winwind
 

Les DEM-e participen en els tallers del projecte europeu WinWind

WinWind és un projecte del programa de recerca i innovació H2020 de la UE, que té per objectiu és impulsar l'adopció de l'energia eòlica d'una manera socialment inclusiva i respectuosa amb el medi ambient, mitjançant l'augment de la seva acceptació social a regions amb escàs desenvolupament en energia eòlica.
Les Illes Balears són un dels territoris d’estudi del projecte WinWind, de manera que han realitzat diverses activitats a Menorca en les quals han participat les DEM-e:
-Una taula rodona sobre el recorregut històric i identificació de les barreres al desenvolupament eòlic a les Illes Balears. Es va fer un balanç de la primera fase de WinWind i una aproximació a possibles solucions. Es va celebrar a Maó el dia 11.06.2018.
-Un taller temàtic sobre “La Llei de Canvi Climàtic i les oportunitats per a la integració de l’energia eòlica en espais protegits”, celebrat a Maó el dia 08.11.2018.
-Un taller final, en el qual una delegació de vuit experts d'Itàlia van visitar l'illa de Menorca per compartir les seves experiències en la potenciació del’energia eòlica. La delegació va incloure representants de governs regionals, consultories de recerca, agències energètiques regionals i nacionals, així com empreses energètiques. La visita va tenir lloc com a part de les activitats de transferència del projecte WinWind. El taller va tenir lloc a Maó el 04.10.2019.WinWind         
 


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis