Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

Premi d'investigació sobre Ferreries (2020-2021)
Els treballs s'han d'entregar abtes del 30 de juny de 2021

ROADSHOW MENORCA ILLA SOSTENIBLE

El RoadshowCity-Zen viatja amb un equip d'experts en el camp de la planificació i disseny energètics reconeguts internacionalment per ajudar a desenvolupar un programa sostenible per a les ciutats i els seus barris


 

Roadshow Menorca Illa Sostenible

El RoadshowCity-Zen viatja amb un equip d'experts en el camp de la planificació i disseny energètics reconeguts internacionalment per ajudar a desenvolupar un programa sostenible per a les ciutats i els seus barris. Durant un període de quatre anys visita en total deu ciutats per cercar assessorament expert sobre com ser més sostenible i avançar cap a la neutralitat energètica. L'objectiu principal de l'equip Roadshow, conegut com “Roadies”, és el de treballar de prop amb persones de la ciutat amfitriona, tant si són polítics, planificadors energètics, arquitectes locals, professionals, investigadors, estudiants i, per descomptat, els mateixos ciutadans. Durant cinc dies en cada ciutat seu, el Roadshow ofereix tallers sobre energia i disseny urbà als quals tots els grups participants són benvinguts i animats a unir-se i a assumir la responsabilitat dels resultats finals. Aquest resultats permetran que els recursos de les ciutats, tant persones com energia, s'orientin de manera eficaç, on es ressaltaran els problemes i potencials energètics que existeixen en els diferents barris. Finalment, es presentarà una “visió de ciutat” sostenible.

El següent informe descriu les activitats i els resultats del Roadshow Menorca Illa Sostenible que va tenir lloc a l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) a Maó, Menorca, durant el 24 i el 28 d'abril de 2017.

Aquí us podeu descarregar la presentació final, que va tenir lloc al Consell Insular de Menorca el 28 d’abril de 2017. En aquest enllaç podeu veure el vídeo de la presentació final.

https://livestream.com/consellinsularmenorca/MenorcaIllaSostenible/videos/155127657


Roadshow Menorca informe final


Roadshow Menorca presentació

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis