Segueix-nos
 

convocatòria i premi de recerca i investigació educativa de menorca

ImatgeEl Consell Escolar de Menorca i l’Institut Menorquí d’Estudis convoquen un premi dotat amb 5.000,00 €, que té com a objecte el finançament d’un treball de recerca i/o investigació educativa de temàtica lliure que reverteixi en la millora de l’educació a l’illa de Menorca.

Les bases per a la presentació de projectes es troben publicades al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 127 de data 14 de setembre de 2021 i també a les pàgines web oficials de l’Institut Menorquí d’Estudis i del Consell Escolar de Menorca

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 25 d'octubre de 2021.

Per a més informació podeu contactar a través del correu electrònic adm.ime@cime.es o del telèfon 971 35 15 00.

 

 

Convocatòria I Premi de Recerca i Investigació Educativa de Menorca

ImatgeEl I Premi de Recerca i Investigació Educativa de Menorca té com a objecte el finançament d'un treball de recerca i/o investigació educativa de temàtica lliure qeu reverteixi en la millora de l'educació a l'illa de Menorca. La seva finalitat és fomentar una educació de qualitat, comunitària i transformadora a l'illa.

Aquest premi és fruit de la col·laboració entre l'Institut Menorquí d'Estudis (IME), entitat de referència en la recerca de i des de Menorca, i del Consell Escolar de Menorca (CEMe), òrgan de participació i consulta de la comunitat educativa de Menorca en relació a l'educació de l'illa. La dotació del premi serà de 5.000 €, que es destinarà a un únic projecte.

Poden participar-hi tant les persones físiques i jurídiques individualment, com les agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica independent que concorrin en forma d'equip d'investigació, sempre i quan els projectes i/o activitats proposades no hagin estat iniciades prèviament.

Es tindran en compte especialment els projectes que incideixin en una educació basada en l'equitat, la cohesió, a defensa del medi ambient, la participació, la responsabilitat ciutadana, l'acollida de la diversitat i la relació entre l'educació formal i no formal.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 25 d'octubre de 2021.
BOIB núm. 127 de 14 de setembre de 2021

ANNEX I - Instància
ANNEX II - Declaració responsable

ANEXO I - Instancia
ANEXO II - Declaración responsable 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis