Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 

17. Miquel Àngel Limón Pons, D'illa a illa. Cròniques menorquines al Diari de Balears 2000-2005. Introducció d'Àngel Mifsud Ciscar.

 

ImatgeMiquel Àngel Limón Pons

D'illa a illa. Cròniques menorquines al Diari de Balears 2000-2005

Introducció d'Àngel Mifsud Ciscar
Pròleg de Miquel Serra
Col·lecció Petit Format, 17
ISBN: 978-84-95718-50-1
Institut Menorquí d'Estudis, 2007
PVP: 7,00 €


Miquel Àngel Limón és un periodista amb tots els ets i uts, vull dir que té el seu títol, que domina els gèneres i que té una llarga experiència en tots els mitjans: coneix, doncs, la seva feina. És, també —o sobretot—, un home de cultura amb una gran erudició, és a dir, que sap molt de moltes coses i que sap el sentit de cada cosa que sap. I el de tot plegat.

De Menorca, per exemple, podríem dir que ho sap tot —tot el que humanament i en l'estadi actual dels estudis sobre l'illa se'n pot saber, és clar—; i contínuament la pensa, li ausculta els batecs, la continua estudiant... Miquel Àngel Limón és, a més, un treballador incansable de la llengua: per aquí l'estira i per allà l'escurça, si ara l'empara austera, adés la volia exultant...

Miquel Àngel Limón s'ha forjat un estil inconfusible; sap que la llengua és tota; sap el que costa, sap el que val. No són, doncs, la sort o el favor els qui han fet que hàgim de comptar per centenars les cròniques que ha publicat al Diari de Balears.

Més de sis anys parlant cada dilluns del diví i de l'humà! I sempre amb Menorca al fons. O en primer pla. 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis