Segueix-nos
 

21. Josep M. Camarasa Castillo i Josep Miquel Vidal Hernández (eds.), Cartes que lliguen. Les correspondències científiques com a font de la història de la ciència.

 

ImatgeJosep M. Camarasa Castillo; Josep Miquel Vidal Hernández (eds.)

Cartes que lliguen. Les correspondències científiques com a font de la història de la ciència

Fora de col·lecció, 21
ISBN: 978-84-95916-67-9
Jornada d'homenatge a Joan Joaquim Rodríguez Femenias (1839-1905) en el centenari de la seva mort
Institut Menorquí d'Estudis, 2007
PVP: 15.00 €


Amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Joan Joaquim Rodríguez Femenias (1839-1905), el botànic menorquí vuitcentista amb més projecció internaciona, l’Institut d’Estudis Catalans, especialment la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica, filial seva, i l’Institut Menorquí d’Estudi van organitzar una jornada d’aportacions i debat sobre les correspondències científiques com a font per a la història de la ciència.

Aquest llibre és un recull de les aportacions a aquella jornada, que, amb el títol Cartes que lliguen. Les correspondències científiques com a font de la història de la ciència, va tenir lloc a la seu de l’IEC, a Barcelona, el 25 de gener del 2005. Els seus autors són Josep M. Camarasa, Santos Casado, Alberto Gomis, Antonio González Bueno, Félix Muñoz Garmendia, Francisco Pelayo, Vicent L. Salavert, Joan Vallès i Josep M. Vidal, tots ells historiadors de la ciència de reconegut prestigi.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis