Segueix-nos
 

24. Francesc Xavier Roig Munar i Pere Fraga Arguimbau (editors), Natura i societat; mosaics a Menorca. Introducció de Josep Miquel Vidal Hernández.

 

ImatgeFrancesc Xavier Roig Munar; Pere Fraga Arguimbau (editors)

Natura i societat; mosaics a Menorca

Introducció de Josep Miquel Vidal Hernández
Fora de col·lecció, 24
ISBN: 978-84-95718-66-2
Institut Menorquí d'Estudis, 2008
PVP: 12.00 €Diuen que Menorca és el territori més ben estudiat. Encara que tot açò no sigui més que un tòpic, la realitat en diu que certament els estudis i treballs d’investigació que es fan l’illa són realment abundosos, però el mateix temps poden ser feixucs d’entendre per molta gent.

Per açò, aquest llibre, editat per F. X. Roig i P. Fraga, vol ser un exercici de síntesi i assaig sobre diferents temes exposats per 35 autors i que abasten l’ampli ventall geoambiental, social, econòmic i cultural que ens ofereix l’illa. Tots ells són bons coneixedors de la realitat insular, des dels processos més físics, passant pel cicle de la vida, fins als sortits de la consciència humana.
Cada autor ha partit d’un tema proposat pels editors i ha desenvolupat lliurament un text que, de manera genèrica o bé específica, ens dóna a conèixer la seva visió particular d’una part del mosaic de Menorca. 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis