Segueix-nos
 
ESQUERRA
 

Menu
 
DRETA
AGENDA PROPERES ACTIVITATS

8. Antoni Camps Extremera (coord.), Menorca en el Barroc i les relacions comercials amb la Mediterrània.

 

ImatgeAntoni Camps Extremera (coord.)

Menorca en el Barroc i les relacions comercials amb la Mediterrània. Un femer de ceràmica d'importació del segle XVII trobat a Ciutadella

Exposició realitzada al Museu de Ciutadella del 19 de febrer al 3 d'abril de 1999
Catàlegs, 8
ISBN: 84-930504-1-5
Ajuntament de Ciutadella; Consell Insular de Menorca i Institut Menorquí d'Estudis, 1999
PVP: 6.00 €

El mes de gener de 1996, durant les obres d'excavació d'un soterrani, en el pati posterior de la casa del carrer des Mirador núm. 28 (coneguda popularment com cas Dr. Llabrés), amb motiu de les obres de remodelació de l'antic habitatge per adaptar-lo al nou ús d'establiment comercial, es localitzà un forat que, en el seu temps, va tenir la funció de femer, el qual contenia un lot d'objectes de ceràmica de vaixella de taula d'importació del segle XVII que acompanyaven un interessant conjunt de gerres, olles i plats de cuina de la mateixa època.

Amb l'expocició Menorca en el barroc i les relacions comercials amb la Mediterrània. Un femer de ceràmica d'importació del segle XVII trobat a Ciutadella, podreu contemplar una selecció els objectes que es van poder localitzar en l'abocador, i que han estat recollits en aquest catàleg, en el qual també podreu trobar una interessant aproximació a la Menorca de l'època en la qual es van utilitzar aquestes peces.

La major part dels materials són objectes de vaixella de taula de luxe, i tots són fabricats fora de l'illa.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00 / Fax: 971 35 16 42
IME - Institut Menorquí d'Estudis