Segueix-nos
 

Ferran Pons Cànoves, Incidència de les infraestructures portuàries en l'ordenació del territori. El cas del port de Maó.

 

ImatgeFerran Pons Cànoves

Incidència de les infraestructures portuàries en l'ordenació del territori. El cas del port de Maó

D.L.: MH-96/1994
Consell Insular de Menorca, 1994
PVP: 


Ferran Pons Cànovas, a partir d’un treball de recerca del doctorat en Dret, combina el seu interès general per les qüestions referides a l’ordenació territorial i al medi ambient amb l’interès específic pel port de Maó. Les característiques especials d’aquest espai d’una gran riquesa històrica, paisatgística, econòmica i social, explica que hi coincideixin una gran varietat d’òrgans i d’administracions públiques. Així, el tema que l’autor aborda, després d’un primer capítol introductori, és el de les competències de l’Estat (cap. II), de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i del Consell Insular de Menorca (cap. III) i, finalment, dels ajuntaments de Maó i es Castell en el port de Maó.

El rigor i l’objectivitat d’aquesta obra capdavantera aporten una comprensió crítica del que és realment el port de Maó des del punt de vista del marc juridicoadministratiu en què se situa.


 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis